Rasmuse pättus

On juhtunud nii, et meie hoolas esipingifüüsik Rasmus on omaks võtnud kuritegevusliku hobi. Nimelt meeldib Orasele, erinevalt teistest, süüa tavatoitu põhikooliõpilaslikult: tasuta! Kuidas siis selline kurjus meie mainekas koolis toimuda saab? Meie velbas kamraad ei viibutagi uhket reaalühiskaarti reaalvalidaatori lähistel, ta võtab omakasu massilisest tunglemisest piiksumasinate juures ja nurub süütu näoga meene välja ning üksildane söögitädi marakrattide armee vastu ei taipagi süütunäolist Orasmäed kahtlustada. Mis teha? Rakendada rohkelt modernseid turvameetmeid? (natsionaalsotsialistlik väljaõpe söögitädidele, relvastada neid kulpide ja pajanuiadega) Ei! Tuleb pikanäpumees pildistamisega vahele võtta! Kutsun kõiki võitlema nahaalsete krattide vastu! Pildistage sulisid ja lurjuseid!

Söök on hää, eks?

Teolt tabatud
Söök maitseb hää?

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74