UFO?

UFO-d on kindlasti olemas. ma olen täitsa kindel selles.

 

lõppude lõpuks – mis on UFO? UFO on lĂĽhend unidentified flying object-ist, mida ĂĽldiselt seostatakse tulnukatega. seega tekib kohe kĂĽsimus, kas tulnukad on olemas. raudselt on! nähtava (pange tähele – vaid NĂ„HTAVA) universumi laius on umbes 93 miljardit valgusaastat ja ĂĽhe valgusaasta pikkus on umbes 10 triljonit kilomeetrit. no kuidas me saame olla kindlad, et seal UFO-sid ei ole?

 

teades, et universum on nii suur ja lai ja palju vanem kui meie planeet ja palju-palju vanem kui elu Maakeral, võib täitsa kindel olla, et kuskil selle määratutes avarustes juhtus tekkima elu samamoodi, nagu ta tekkis Maal. ja isegi kui need “olendid” oleksid võimelised leiutama kosmoselaeva, mis reisib valguse kiirusel (kiiremini teadaolevalt ĂĽleĂĽldse liikuda ei saa, kuigi iial ei või teada), võiks n-ö nähtava universumi äärest meie juurde kohale jõudmiseks aega minna 93 miljardit aastat. universumi vanuseks peetakse umbes 14 miljardit aastat. neil poleks lihtsalt võimalik juba meieni jõudnud olla…

 

mõelgem ka sellele, et teiste planeetide asukate jaoks (kes kindlasti olemas on) oleksid ka meie oma kosmoselaevad UFO-d mis UFO-d. iseasi on see, kas “meie oma UFO-d” kunagi ka nendeni jõuavad – samas tehnoloogia arengut arvestades võib see kunagi juhtuda. äkki saavad hoopis meist UFO-d kellegi teise jaoks?

 

kunagi ei või teada…

 

Mari Liis Pedak

Kommenteerimine on keelatud.