Esmakordselt – 128a klassina ka väljaspool koolikohustust!

Meie klass, mis hakkas regulaarselt koos käima 2010. aasta 1. septembris (langeb kokku kooliaasta algusega, kas pole?) tegi midagi uudset. Me korraldasime koosviibimise, võib öelda ka “klassiõhtu” Anna juures. Kusjuures Annast oli väga kena meid kutsuda. See toimus 23. veebruari õhtul peale väärikat vabariigi aastapäeva tähistamist koolis.

Oleng oli äärmiselt meeldiv. Kohal oli meid ka täitsa palju – 10 tĂĽdrukut ja 11(?) poissi. Lisaks sellele ka Anna vanem vend, kes oli ka ainus inimene väljastpoolt meie klassi (Anna koer oli ka) . Aga statistika jätaks siinkohal ära.

Oluline on see, et saime nii suurel hulgal kokku ja meil oli tore (katsun kõigi eest mitte rääkida, aga mul vähemalt oli). Ja tegevust meil jätkus. Mängiti aliast ja monopoli, poisid käisid saunas, jõuti isegi klaveri taha, räägiti juttu, söödi  tehti nalja ja kõike muudki.

Natuke pealiskaudne küll, kuid mina ja mu kehv mälu ei suuda enam sellest rohkem kui nädalatagusest sündmusest kirjutada, kõigi muljed on oodatud kommentaariumisse!

Muide, loodan, et see ei olnud esimene ja viimane omataoline koosviibimine, vaid esimene paljudest.

Haldi

Kommenteerimine on keelatud.