Reedel 13.50

Veelkord meeldetuletus reedese IT ürituse suhtes( vt. kooli meili, teadetetahvlit). Palun homseks teada anda, kes soovivad osaleda. Arv on ruumi planeerimiseks oluline. Ka need, kes lähevad IT olümpaadile võivad ju huvi korral selleks ajaks kooli tulla. Igatahes- palun andke teada!

11. veebruar 2009 admin

2 kommentaari postitusele “Reedel 13.50”

  1. 11. veebr. 2009, 10:59 # Andre

    Mina tahan osaleda!

  2. 13. veebr. 2009, 07:23 # Andre

    Loeng oli enamvähem, aga peale seda toimus ‘maastikumäng’, mis oli hästi lahe. Meil kästi moodustada viis neljaliikmelist võistkonda ning igale võistkonnale anti leht 12 küsimusega, millest 5 olid nö. ‘klassiülesanded’ ehk nende sooritamiseks tuli mingisse klassi minna ja seal ülesanne sooritada (ala puldiautoga manööverdamine, kooli pealt klaviatuuriklahvide otsimine ning nende tähtede raadiosaatjaga edastamine jne.) ning 7 ‘tavalist’ küsimust, mille vastused pidime kas interneti abiga või omast tarkusest ära vastama. Mäng toimus läbi sms-ide. Ehk korraga vastasid ühte küsimust, mille kohta tuli sulle vihje sms-ina. Kui saatsid selle õige vastuse (sms-iga), said vihje mingi järgmise küsimuse kohta. Kõige lahedam oli sisejalanõudega särgiväel väljas ringi joosta ja GPS-iga ühe küsimuse vastust otsida :D.
    Meie klassi võistkonnas olime mina, Harri, Hendrik ja Morten, kusjuures olime ka ainus 11. klassi võistkond, teised olid 12. klassist. Ning me saavutasime napi 1 minutilise eduga esikoha :).

Kommenteeri