Suur aitäh meie tublidele jalgpalluritele!

Mart tõrjetöölTäna toimunud jalgpalliturniiril näitas meie klassi võistkond suurepärast mängu. Vastased kelle pool jooksid väljakul päris jalgpalli poisid, olid meie poiste vastu lihtsalt võimetud. Suurt osa mängis ka väravavaht Mart Ratas, kes lasi sisse kogu turniiri jooksul vaid ühe värava. Seegi värav tuli olukorrast, mida isegi Mart Poom ei oleks ära tõrjunud. See värav oli rohkem kaitsetöö puudujääk.
Esimene mäng jäi 0:0. A klassi meeskonnas mängisid Hardi ja Jürgen, kes mõlemad mängivad meesteliigas jalgpalli. Märkimata ei saa ka jätta Eimarit, kes tennisega tegeledes, ka jalgpallis on suutnud ennast arendada. Meie meeskonnatöö nullis ära kõik nende võimalused ja kahjuks ise ka ei suutnud lüüa.
Teine mäng jäi 1:1. C klassi meeskonnas olid jalgpalluritest Ottomar ja Taavo, kes halastamatult Mardi väravat pommitasid, kuid Mart jäi kindlaks. Esimese poolaja lõpus läksid c-kad 0:1 ette. Kuid teisepoolaja keskel suutis Märt šanin, nurgalöögi rüseluses, palli POSTIPÕRKEST sisse lüüa. Tunne oli ülev. Proovisime veelgi võimalusi luua, kuid mäng jäi 1:1. Minul endalgi on kahju ühest suurepärasest luhtaläinud võimalusest, mille ma auti puterdasin.
Suur aitäh kõigile, kes mängisid ja kõigile kes kaasa elasid. Ma olen oma meeskonna üle uhke, sest keegi ei löönud käega, vaid võitlesid lõpuni. Järgmine aasta paneme selle turniiri kinni. Hea oli oma tiimi särkidega mängida, sest see nagu liitis meid kokku ja parem oli omasid eristada.
Lõpetuseks õnnitleksin Andrust, kellel on sünnipäev täna ja Harrit, kellel oli sünnipäev eile. Mõlemal mehel oli suur panus meie edusse.

Aitäh!

29. mai 2008 admin

3 kommentaari postitusele “Suur aitäh meie tublidele jalgpalluritele!”

  1. 29. mai 2008, 03:32 # Erko

    Tulihingeline jalgpallur. 😀

  2. 29. mai 2008, 07:08 # Mart

    ei jumala lahe oli! särgid oluid tõesti vinged! kas siia nendest pilte ei saa üles riputada?

  3. 29. mai 2008, 10:43 # Anni

    Vägev värk, tublid poisid! Ja särgid olid teil tõesti edevad. 😀

Kommenteeri