Hansapanga noorteprojekt – midagi meile!:)

Plaanime kirjutada keskkonnateemalise projekti, millega seoses saaks Hansapank meid toetada. Näiteks sõidaks kuskile rannajoont koristama, pärast teeme väikse ekskursiooni ja hiljem väike grill jne.

Hansapanga Noortepank NPNK toetab sel aastal konkursiga “Tähed särama” noorteprojekte 1 miljoni krooniga. „Tähed särama“ raames toimub ka erikonkurss põhikoolide- ja gümnaasiumite õpilastele, millele ootame ideid, mis aitaksid meie elukeskkonda ja loodust võimalikult puhtana ja kaunina hoida. Haljastus, koristustööd, taimede istutamine, isetegevuslik mahepõllundus, ökokool jne – projekt võib olla ükskõik millisel keskkonnaga seotud teemal. Lase fantaasial lennata! Parimaid projekte premeerime kokku 100 000 krooniga. Ootame Sinu kooli aktiivset osavõttu!
Konkursi täpsed tingimused leiad siit»

SÕBRAD ANDKE MÕTTEID!

8. mai 2008 admin

3 kommentaari postitusele “Hansapanga noorteprojekt – midagi meile!:)”

  1. 8. mai 2008, 08:45 # Anni

    Teeme kooli staadionile porgandipeenra 😉

  2. 8. mai 2008, 10:10 # Andre

    Mul on seoses TEN-iga natuke projektikirjutamiskogemust, võin hea idee korral käpa projekti kirjutamisse sisse panna =).

  3. 9. mai 2008, 01:59 # Rita

    Metsa võiks istutama minna või siis seda koristama Järvakanti (ausõna ilma tagamõtteta) Nõvale võiks Kaileeni juurde ka metsa koristama minna, aga nagu, kes see ikka tahaks kellegi teise metsa koristada. Ja minu poolest võiks Hiiumaale Gustavi juurde ka midagi tegema minna. 😀 Mereäärt koristada oleks kindlasti tore.

Kommenteeri