Augustikuine tutvumisväljasõit

Meie lennule korraldati augusti lõpus ühepäevane väljasõit Kloogale, et saaks natukenegi uude klassi sisse elada. Kohapeal tutvustasid Piret Otsa, Ene Saar ja direktor Polma meile kooli traditsioone ja ajalugu. Samuti mängisime tutvumismänge ning toimusid teatevõistlused. Järgnevalt anname ülevaate ekskursioonist läbi meie klassikaaslaste meenutuste.

“Lennukaaslaste mõnus koosviibimine, mis kulges suhteliselt rahulikult ja viperusteta. Samas oli see piisavalt huvitav kogemus, et seda tasub mäletada ja meenutada elulõpuni.” Heiko

“Teadsin ainult paari nägu terve lennu pealt. Aga üldiselt tundus rahvas sõbralik ning näiteks Kristjani, Marteni ja Edwartiga sain otsekohe tuttavaks 😛 Ühesõnaga ei võtnud sõbrunemine üldse kaua aega.” Erko

“Väljasõidule eelneval päeval olin suht närviline, hommikuks aga olin suhteliselt rahulik. Meelde jäi eredalt see, kuidas me seal ringi töllerdasime ja veel ka see, kuidas me pidime käbisid korjama.” Andrus

“Mulle jäi see meelde, kui me Marteniga ujumas käisime. Siis tulid kõik meile järele ja vaatasid meid kui imelikke. Mulle meenub, kuidas Marteniga teed juhatasime ja läksime täiesti oma suva järgi ning kõik järgnesid. Mulle jäi meelde esimene kokkupuude Vatseliga… Kui ma kutsusin tüdrukuid tutvumisõhtule, ta ütles: “Tüdrukud… ärge kuulake teda… ta viib teid halvale teele.” ” Kristjan

Pildid

Klooga 1 Klooga 2 Klooga 3
Klooga 4 Klooga 5 Klooga 6
Klooga 7 Klooga 8  
9. oktoober 2007 admin

0 kommentaari postitusele “Augustikuine tutvumisväljasõit”

Kommenteeri