Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Raamatute tagastamine ja lõpuaktuse peaproov

Klassijuhataja Erika Vatsel palus meelde tuletada, et 7. juuniks tagastaks kõik õpilased oma õpikud! Ilmselt ei kehti see neile, kel on selleks hetkeks veel mõni riigieksam jäänud. Samuti pange vaim valmis, sest lõpuaktuse/peo tarbeks (mis teadupärast toimub 19. juunil 13.00) teeme kõik koos peaproovi koolimajas 18. juunil kell 18.00!

25. mai 2010 | Organiseerimine, Sündmused