Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Eepiline väljasõit

125. lennu väljasõit toimub pühapäeval, 30. augustil.

Seekord sõidame Hagudisse. Rong väljub Balti jaamast kell 14.22 ja tagasi jõuame 19.48. Sõiduraha: 2 x 27 krooni. Kaasa tuleb Piret Otsa ja räägime väga tähtsatest asjadest, mis ootavad meid algaval õppeaastal ja seega kõikide osavõtt äärmiselt vajalik. Eriti oluline info 1. septembri kohta!

Kes süüa soovib, võtab oma leivakoti kaasa.
Väljasõit toimub iga ilmaga. Ei ole halba ilma, on vale riietus!

27. aug. 2009 | Kirjapanekud


Postita vastus