Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Peterburi reis juunis

Meeldetuletus kõigile neile, kes plaanivad juunis lõpureisiga Peterburgi sõita: tooge oma passid kiireimas korras klassijuhatajale, sest viisa saamisega peab alustama juba praegu. Pass peaks kehtima umbes pool aastat alates reisi kuupäevast, kontrollige üle!

Rahasumma 2700.- võib kanda tervenisti või osadena:

a/a (Nordea pank) 17000530877

Saaja: Erika Vatsel

Selgitus: Reis Peterburgi, nimi

8. apr. 2009 | Kiired asjad


Postita vastus