Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Pühapäevakontsert

Nagu te kõik juba loodetavasti teate, on tekkinud jällegi suurepärane võimalus meist kõige kiuste kultuursete inimeste vormimiseks. Nimelt toimub pühapäeval, 1. märtsil kell 12.00 ja 15.00 Rea:lmažo:ri kontsertetendus “Pühapäevakontsert”, mida me kõik kollektiivselt vaatama läheme. Selleks otstarbeks palun minu kätte võimalikult kiiresti ja ilma pretensioonideta tuua 60.- . Kui te mingil põhjusel tõesti tulla ei saa, siis kooskõlastage see klassijuhatajaga.

Rohkem infot ürituse kohta leiate näiteks kooli kodulehelt või ehk ka klassivend Rasmuselt.

Tagid:

22. veebr. 2009 | Kiired asjad, Sündmused


Postita vastus