Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Aastaraamat ja muud sõbrad

Neljapäev on meil kolmanda tunni ajal pildistamine aastaraamatu jaoks. Pildistamine toimub REKi kabinetis (402). Ukse peal on klassinimekiri ning igaühel oma number. Fotograafile öelge oma number.

Reedel tuleb suusapäev Nõmme Spordikeskuses. Toimuvad esimesed kolm tundi (pöörduks anonüümselt mõne kaaskodaniku poole ja paluks mitte neid tunde üle lasta :D). Seejärel tuleb end kuidagi transportida Nõmmele jaaaaaaaa siis vaadake ise mis edasi saab.

Esmaspäev on vabariigi aastapäeva aktus. Pidulik riietus ning 7. tunni ajal on aktus.  Oma kohalolekuga ning kõnega valmistab meile rõõmu ka Indrek Tarand.

Esmaspäeval kell 7.45 heisatakse esmakordselt lipud meie kooli uutele lipuvarrastele. Vaatama on oodatud kõik huvilised.

18. veebr. 2009 | Kirjapanekud


Postita vastus