Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Sõrmuste isanda pidu

Selgunud on lõplik summa meie sõrmustepeo jaoks: 65 krooni. Umbes 10 krooni kringli, 20 krooni ruumirendi ja 35 krooni tee/kohvi/koristamise eest. Rahasumma tooge minule selle või järgmise nädala jooksul. Esimene prioriteet on hetkel siiski sõrmuseraha ja teatrikülastuse eest maksmine, seega ärge unustage neid asju lähipäevadel korda ajada!

Meie klassi sõrmustehoidjad on Doris ja Heimar. Mõelge natuke ka oma toosti üle ja olge kindlasti tipp-topp pidulikus riietuses. Juhiseid asukoha kohta leiad siit.

Noomitus – direktsioon on veidike hämmelduses, et vaid 7 inimest käis meie klassist REK-i presidendivalimistel oma häält andmas. 125. lend ei näidanud üldjoontes erilist aktiivsust ega huvi (vaid 45% hääletasid) selle valimise vastu. Järgmine kord üritame tublimad olla.

17. okt. 2008 | Sündmused


Postita vastus