Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

REKi president

Järgmisel nädalal toimuvad taas REKi presidendi valimised. Valimisõigus on igal gümnaasiumi õpilasel ja hääletada saab ühe kandidaadi poolt. Esmaspäeval toimub nn. “valijatega kohtumine” ehk siis kandidaadid vastavad õpilaste poolt esitatud küsimustele. Küsimusi saab saata õpetaja Piret Otsa meilile piret.otsa@real.edu.ee (eeldusel muidugi, et meiliserver on töökorras kenasti). Kandidaadid vastavad küsimustele pärast kuuendat tundi aulas ja kõiki oodatakse kuulama. Hääletada saab aulas teisipäeval pärast teist, kolmandat ja neljandat tundi. Uus president kuulutatakse välja pärast 7. tundi.

Ja veel üks väike pakkumine. Kui kellelgi on huvi, siis ETV korraldab mingi Euroopa teemalise viktoriini või võistluse vms. Reaalkoolist on sinna oodatud kolm 3-liikmelist võistkonda. Kui kedagi huvitab, siis küsigu julgesti lisainfot ja andku endast märku.  😉

11. okt. 2008 | Kirjapanekud


Postita vastus