Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Õpetajate päev ja muu

Reedel saabub järjekordselt õpetajate päev. Sellega seoses on lühendatud tunnid (30 minutit!!!). Esimesed viis tundi toimuvad õpetajatega ning viiendat ja kuuendat tundi annavad meile abituriendid. Rohkem meil sel päeval tunde pole. Kaheksanda tunni ajal on aga aulas õpetajatele võimu tagasiandmine ja meil (11. klassidel) palutakse seal kohal olla, sest sinna mitte ilmumise korral võib saada teoks ähvardus, et järgmine aasta meil ei lasta seda toredat päeva korraldada. Nii et kõik kohale. Jaaaaaa veel soovisid abituriendid, et neile kook/tort toodaks.

Ning klassiraha tooge ka Kairitile 50 krooni (varasemale 25-le lisandus ajaloo tunni ajal muuseumikülastus 8. oktoobril). Ja siis veel 70 krooni Elinorile paberiraha. Pankrot!!!!

1. okt. 2008 | Kirjapanekud


Postita vastus