Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Füüsika eksam

Olge varakult valmis, eksam algab homme kell kaheksa. Meie klass on vastavalt ruumides 201 ja 111, ülevaatajateks Vellerind ja Henn. Teisipäeval toimuvad kokkuleppeliselt konsultatsioonid ja kolmapäeval läheme nimekirja alusel suulisele eksamile, kus peab lisaks loosiga saadud teemale valmistuma ka kirjalikus osas tehtud vigade põhjendamiseks! Ärge uneaega piirake nagu mina.. edu!

25. mai 2008 | Kiired asjad


Postita vastus