Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Füüsika eksam

Selgunud on lõplikud kuupäevad füüsika eksami osas. Kirjalik eksam toimub 26. mail ja suuline osa 28. mail. Kirjaliku eksami õhtul läheme klassiga kontserdile, mille eest tuleb 75.- maksta 20. maiks Martin Meiternile. Lisainfo kontserdi kohta:

26. mail algusega 19.00 toimub suur kevadkontsert “Feeling Good” Estonia kontsertsaalis, kus esineb õpilasorkester Rea:lmažo:r ja sõbrad.
Imeilusaid lugusi esitavad Tallinna Reaalkooli Õpilasorkester Rea:lmažo:r ning tema sõbrad. Sõpradeks on armastatumad artistid: Nele-Liis Vaiksoo, Meribel Müürsepp, Mikk Saar jt. Lisaks orkestrile ja solistidele kuulete laulmas ka koore.

11. mai 2008 | Sündmused


Postita vastus