Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Aaretemäng Kadriorus

Reedel käisime Kadrioru pargis: korraldasime 5A klassile seiklusmängu ja nemad pidid selle edukalt läbima. Mängu korraldas Liisi Reedo ja see koosenes 10 punktist, igas punktis oli viiendikele ülessanne. Lõpus jagati parematele auhindu! Valiti endale semud ning tehti ühispilt. Kahju ainult, et ei saanud õpetajate päeva koolis veeta. (Sissejuhatus: Joosep Sõnajalg)

Autor: Tairi Tuulik
Reedel, 5. oktoobril korraldasid osad 10a klassi õpilased 5a klassile aaretemängu Kadriorus. Terve 10a klass kogunes kell 11.00 Kadrioru päikesekella juurde ja jagunes punktidesse, mis asusid erinevates kohtades Kadrioru lossi ümber ja pargis. Seejärel tulid 5a klassi õpilased, kes olid kahestes, kolmestes ja neljastes gruppides. Punkte oli kokku kümme ja igas punktis oli kolm inimest. Igas punktis oli erinev ülesanne, mille eest sai teatud arv punkte.
Mina olin punktis nr 9. Meie punktis vastasid kõik rühmad küsimustele õigesti. Me küsisime Reaalkooli vanust, hüüdlauset ja deviisi.
Enamustele õpilastele meeldis see aaretejaht väga, kuigi see oli väsitav. Oli näha, et pingutati, sest sooviti häid punkte saada. Me küsisime veel, et mis oleks võinud teisiti olla. Üks rühm vastas, et igas punktis oleks võinud olla nähtav punktinumber, kuid üldiselt jäädi rahule.
Kui aaretejaht läbi sai, loeti kõikide rühmade punktid kokku ja autasustati võitjad. Seejärel valisid 5a õpilased omale 10a klassi seast õpilase, kes neid aitaks, kui abi vaja on, ja samuti korrale kutsuks, kui käitutakse ebaviisakalt. Tehti ühispilt. Seejärel mindi laiali.

Autor: Kaur Laurimaa 5A
Meie läksime koos kümnendikega Kadriorgu, et seal maastikumängu mängida. Mäng seisnes selles, et pidime minema alguspunkti, kust meile anti kaardid. Seejärel pidime minema vastavalt punktidesse. Meie (Madis, Artur, Joonas ja mina) pidime alustama 2. punktist. Me pidime seal tantsima uute liigutustega “Põdral maja metsa sees”. Edasi liikusime kolmandasse punkti jne. Vahepeal küsiti meilt, kas meile meeldib ja meie grupp vastas alati “jah”. Mulle meeldis kõige rohkem ülesanne, kus ühel meist seoti silmad kinni ja ta pidi klotsidest panema kokku sõna “elevant”. Teised ei tohtinud klotse puudutada ja võisid ainult ette öelda, kus see ja teine asub. Kokkuvõttes oli üks lõbus reedene päev Kadriorus.

Tagid:

5. okt. 2007 | Kirjapanekud, Organiseerimine


Postita vastus