Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Kooli sünnipäev, mütside jagamine

Neljapäeval saime lõpuks kätte koolimütsid, reedel oli aga Reaalkooli sünnipäev. Need olid kaks väga pidulikku sündmust, millest tehti ka palju pilte. Samuti olid kooli sünnipäeva puhul meie tublid klassikaaslased teinud kaks uhket torti.

Autor: Markus Kõdar
Taas sai aasta vanemaks meie armas Tallinna Reaalkool. Tunda oli sünnipäeva meeleolu nii õpetajates kui ka õpilastes. Pidulikus riides õpilased klõbisasid närviliselt kingi ja ootasid torti ja õpetajad võtsid koolipäeva vabamalt. Õpetaja Ahuna näitas meile isegi filmi kooli ajaloost. Lõpuks, kui oli aeg minna staadionile. võtsime kõik pudiritta ja hakkasime liikuma. Staadionil võttis meid vastu entel-tenteli lauludega Rasmus ja Märt. Kui kõik olid kohale jõudnud, alustas direktor oma kõnega. Kõne ajal märkasin ka eelmiste aastate vilistlasi aja ääres uudistamas. Vot nii tugevalt jääb Reaal hinge. Siis alustasime meie imelise Taavi tehtud tordi söömist. Söömise lõpetanud, hakkasid inimesed vaikselt liikuma, et mitte lauda koristada.
Palju õnne sulle ja pea meie ümber vähemalt 3 aastat veel vastu.

Autor: Markus Holst
“Lugupeetud Tallinna Reaalkooli 125. lend!” – täpselt selliste sõnadega alustas oma kõnet härra Gunnar Polma meie pidulikul mütsitseremoonial.

Oli väga pidulik päev, olime ka viiskalt riietunud. Koolipäev möödus kiiresti ja lõpuks jõudiski kätte aeg, mil pidime minema koolimajast välja, Reaali Poisi juurde. Seal juhendas meid õpetaja Piret Otsa, kes näitas meile, kuidas kõik seisma peavad. Lõpuks ilmus kohale direktor, kes esitas meile üpriski pika kõne Reaalkooli mütside ajaloost. Seejärel hakatigi meie klassile mütse kätte jagama. Mütse pani pähe meie klassijuhataja Erika Vatsel. Kõik olid väga õnnelikud, ausalt kohe!

Autor: Maria-Liisa Tõnissoo

Täna oli rõõmus päev,
müts meil kõigil lõpuks käes.
Pudireas, me Poisi juurde,
ringi astusime suurde.
Sõnad peale loeti seal,
mütsi koht on ikka peas.
Mütsid loitsisime ära,
Et, veel kirkam oleks sära.
  Mõne müts on veidi pisem,
numbri valisime ise.
Veel tal uhke kuldne äär,
kaugelt kohe ära näeb.
Klassi kaupa pudireas,
mütsid loomulikult peas,
vaikselt astusime ära
ja kooli ümbert kadus kära.

Tagid:

28. sept. 2007 | Kirjapanekud, Sündmused


Postita vastus