Ohhoo!!!

See aasta toimub leiutamis võistlus Ohhoo!  See tähendab seda, et sa teed mingi leiutise ja teised peavad selle peale ütlema ohhoo. Muidugi peab ka leiutis mingitmoodi töötama! Kõiepealt valime enda klassis parimad ja need lähevad suurde maja meie klassi esindama. Seal hindavad meie töösi suure maja õpetajad ja õpilased.

PS: 1. toimumis päev pole veel teada, aga hakake kohe kiiresti leiutama!                                        2.Kõik peavad osa võtma!                                                                                                                        3. Teha võib viie liikmelised grupid!                                                                                                      4.Ideid leiate lehelt science fair!

2 kommentaari - “Ohhoo!!!”

  1. Maku Ütleb:

    Meil üsna kõik valmis aint värvida on vaja

  2. robin Ütleb:

    valmis

Lisa kommentaar