Spordipäev

Spordipäev toimus 19.septembril Hiiu staadionil. Poistel oli jalgpall ja 1000m jooks, tüdrukutel korvpall ja 500m jooks. Toimus ka klassidevaheline pendelteatejooks, kus meie klass jäi põhikooli arvestuses 3.kohale. Teistest kaheksandatest klassidest olime me paremad. Tüdrukutel läks korvpall väga hästi. Klassi peale pidi kokku saama 10 viset. Meil kuluks selleks 4 minutit ja 27 sekundit. See oli ka põhikooli parim tulemus! Gümnaasiumi võitjatele (12b) jäime napilt alla. Poisid jäid jalgpallis koos teiste kaheksandate klassidega 4.-6. kohta jagama. Murdmaajooksus sai Karl-Martin põhikooli arvestuses 4.koha, mis oli meie klassist parim tulemus. Tüdrukutest oli kõige parem Laura, kes jäi samuti 4.kohale.
Täpsemaid tulemusi saab vaadata siit: http://www.real.edu.ee/failid/sport/spordipaev2008.pdf

Autor: Gerli Gritsenko

Lisa kommentaar