Rebaste ristimine ning tants

Fantastilise nädala, mis oli päevadel 19.09-23.09 finišis leidsime end ĂĽhel ilusal reedel olevat Rotermanni kvartalil. Terve nädal olime end varem kooli peksnud ning enne tunde või vahetundide ajal higiselt tantsu harjutanud, mille pidime reedel esitama. Kohal oli massiivne publik ning nii mõnelgi oli närvipinge sees. Esitus oli siiski suurepärane: muusika mängis ning me lasime oma sisemise tantsulõvi valla. Meie tantsust on YouTube’is olemas ka video, mille lingi leiate siit alt.

Hiljem leidis ka aset sünge ja saladuslik rituaal ristimaks meid Reaalkooli gümnasistideks. Selle käigus pidime kohutavate filmide vaatamise järel kõndima küünlavalgel aulasse ja seal rängalt pikka aega ühel põlvel olema, mis võttis mitmeid noori läbi. Õnneks jäime me kõik ellu ning sellega olimegi alla kirjutanud ühele erakordsele gümnaasiumile.

Mõningaid fotosid sellest erilisest päevast.

Lisa kommentaar