GAG vs Reaal korvpall

2. septembril 2016. aastal leidis aset ajalooline korvpallimatš Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja Tallinna Reaalkooli vahel. Päev algas rongkäiguga, mille käigus kõndisid kõik Reaalkooli klassid üheskoos kooli eest Vabaduse väljakule, kus matš sadade inimeste silme all ka aset leidis. Fännid elasid mõlemalt poolelt lärmakalt kaasa. Mõõduvõtt toimus peaaegu et igas vanusegrupis: alates algklassidest lõpetades õpetajate ja vilistlastega. Reaalikad olid edukad sisuliselt igas valdkonnas. Mängude punktide kogusummaks oli jõhker 88:39 Reaali kasuks. Mängu kommenteeris omal ajal Reaalis käinud Tarmo Tiisler. Gümnaasiumi võistkonnas leidus ka 134c esindajaid, nendeks olid Oliver Suurorg, Tauri ja Kaspar Kalle. Suur tänu kõigile osalenutele selle fantastilise päeva eest!

Lisa kommentaar