Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Rattamatk vol 2!

Tere, sõbrad!

Ma loodan, et teie suvi on olnud seni suurepärane ja karta on, et ainult paremaks läheb, SEST varstivarsti on oodata 12a uut RATTAMATKA! Retk toimub siis seekord 3.-4. augustil ja sihtpaigaks on Äntu järved Lääne-Virumaal ja seda korraldavad seekord Doris ja Martin. Infot selle koha kohta: http://www.turismiweb.ee/ee/hike/1534/ . Loodame jällegi ilusatele ilmadele, sest seal saab ka ujuda ja niisama päikest nautida. Niisiis. Kohale sõidaksime rongiga, tõenäoliselt on selleks 14:42 Tallinnast väljuv Tallinn-Tartu rong. Maha läheme kas Tamsalus või Kiltsil, neist kohtadest on Äntu järvedele vastavalt 20 km ja 7 km. Jätame selle, kumb valida, igaühe enda otsustada, aga mina arvan, et 20 km oleks siiski mõistlik rattamatk, 7 km jaoks ei ole erilist mõtet ratta kaasa võtmisega vaeva näha;). Siiski on see hea võimalus neile, kes järgmisel hommikul näiteks ei jaksa pikemat maad läbida.. Seekord on plaanis ka järgmisel päeval ilusa ilma korral veidi pikemaks sinna suvitama jääda ja alles õhtul tagasi tulla, miks mitte suveilma ja head seltskonda nautida. Tagasi läheb rong Kiltsilt nt 19:25, mis jõuab Tallinna 21:15. Kiltsilt (lähem peatus) läheb ronge vähem, Tallinnast rohkem. Lisan siia ka rongide sõiduplaani, uurige: http://www.edel.ee/images/uploads/file/S%C3%B5iduplaan%20al%2031_05_2009%20lepingu%20lisa_Tln-Tartu.pdf .

Niisiis ootame rohket ja aktiivset osavõttu jällegi, hetkel teame, et tulijad on: Doris, Martin, Maria-Liisa, Triin, Elinor, Kadri, Kairit, Hardi, Hendrik, Peeter, Heimar, Rasmus, Edgar, Karl, Egelyn, Joosep(?). Kui sind pole siin kirjas, siis on sul väga hea võimalus meile nüüd oma osalusest teada anda! Jee!

Tahaks veel öelda, et need, kes käisid eelmine kord, teavad kõik, mis neil matkal puudu jäi (rattakumm, kuivad sokid, jope jne) niiet saame kõik seekord targemad olla ja retk läheb veelgi sujuvamalt. Ka neile, kes ei käinud eelmisel korral, panen südamele, et PALUN KONTROLLIGE OMA RATTA SEISUKORDA ja sõitke sellega enne veidi, kui tulete.

Igatahes, ILUSAT ILMA ja PALJU ETTEPANEKUID JA KÃœSIMUSI!
Olge tublid!

21. juuli 2009 | Kirjapanekud


Postita vastus