Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Esmaspäev.

Lugupeetud klassikaaslased.

Esmaspäev tähistab meie kool Günther Reindorffi, meie kooli vilistlase, 120. sünniaastapäeva. Selleks on austet gümnaasiumirahvas 7. tunni* ajal oodatud aulasse kuulama kõnesid. Esinevad kunstiteadlane Mai Levin, kunstiajaloolane Ravo Reidna ning meie oma Hendrik Vaaks! 8. tunni ajal on kunstiklassis Güntheri pildi avamine, kuhu on oodatud ka meie klassi esindaja. Kes võiks muidugi ka asjast huvi tunda, sest niisama sinna avamisele minna pole ju mõtet. Esmaspäeval tuleb tulla kooli piduliku riietusega. Tegemist on siiski akadeemilise üritusega ning kohale tulevat isegi televisioon (?!).

*7. tund on meil kunstiajalugu. Günther Reindorff on kunstnik, kui keegi ei teadnud. Ilmsselgelt räägitakse meile seal KUNSTIAJALOOST, nii et tund raisku ei lähe.

22. jaan. 2009 | Kirjapanekud


Postita vastus