Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Märgipidu

14. novembril toimub kaheteistkümnendike märgipidu, mille tarbeks maksame kõik 75.- (summale on lisatud 5 krooni sõrmustepeo kehva rahaarvestuse tõttu) Liis Lõhmuse kätte. Meie klassile sattus õnneks või kahjuks ülesanne korraldada märgipeol söögid-joogid. Koostame menüü vastavalt võimalustele 3000.- piires ja meie teha jääb KÕIK alates tordi tellimisest lõpetades kohvi soojana hoidmisega neljaks tunniks (hõõrdejõu ime või siis hiigeltermos). Plaani panen kokku koos Liisa, Kati Pino, Dorise, Martini ja Heimariga, seega peaks enne reedet selguma ka kõigi teiste klassikaaslaste kindel ülesanne ja panus. See vaev korvatakse meile järgmisel aastal, kui meie enda märgipeo jaoks orjastatakse praegused kümnendikud. Jõudu tööle!

9. nov. 2008 | Organiseerimine


Postita vastus