Märgipidu

Selle aasta üks kõige oodatavaid sündmusi oli kindlasti märgipidu. Mitmel korral kroonviiruse leviku tõttu edasi lükatud üritus leidis lõpuks aset 11. mail. Meie kõige esimene plaan oli koostada klassi tutvustav dokument, kus oleks aastate kaupa välja toodud tähtsamad sündmused. Sellest ideest kujunes aga välja video. Töö paremaks õnnestumiseks jaotasime end neljastesse rühmadesse ja asusime tööle.

Märgipeol me igatahes selle ette kandsime, saades selle valmis alles sama päeva keskpäeval. Kaua oodatud üritus algas Poisi juures, kus meie klassist pidas kõne Jakob. Väga kenasti koostatud kõne! Hiljem läksime aulasse ja seal saime klasside kaupa endale märgid kätte. Nende pidulike üleandmiste ajal olid väikesed muusikalised palad. Originaalselt pidi iga klass valima endale esineja, kes siis märkide kätte saamiste vahel mõne laulu laulaks või mõne loo oma instrumendil esitaks. Meie klass aga pidi aitama ühe paralleelklassi hädast välja. 8.a klassil puudus esineja ning selle tühja koha täitis meie oma Ralf, kes esitas väga lüürilise laulu. Hoolimata mõnedest apsudest esines ta siiski erakordselt hästi. Meie klassi esindaja oli Oskar, kes esines kitarril. Alguses natukesest kinnisest olekust hoolimata sai Oskar oma mänguga väga kenasti hakkama. Neil kahel on mõttes oma selle aasta vead parandada järgmisel peol, kus loodetakse esineda duoga. 8.c klassi esindas tütarlaste laulukoor. Kui märgid käes ja muusika õrnalt kõrvades veel kumisemas, saadi märgid ka lõpuks rinda pista. Kui mulle minu märki rinda pandi, siis lootsin, et ma ometi viimane ei oleks. No õnneks nii ei läinud ja 8.c klassi kahel noormehel oli seda aega märkide rinda panemiseks võtta küll.

Pärast seda suundusime alla sööklasse, kus saime kostitatud soolase kringli, maasikate ja vahukooregatordiga. Hiljem said kõik kokku uuesti aulas, kus sellel korral võttis ohjad enda kätte Piret Otsa. Tema juhendamisel tantsis enamus lennukaaslasi, tehes seda kas ringis, paaris või mõnel muul viisil. Oli lõbus. Ja sellega saigi üritus läbi. Kindlasti oli väga meeldejääv õhtu ja kui ise saaks midagi paremini teha, siis ütleks ainult iseendale: “Häälesta pill, enne kui mängima hakkad!”.

Jutu kirjutas Oskar Treffner

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74