Jõulupidu

19. detsembril toimus aulas 138. lennu jõulupidu. Aulasse oli pandud lauad, mille ümber kõik õpilased ja õpetajad istusid. Kõik laudkonnad olid natuke sööki ja jooki kaasa võtnud, mida sai söögipausidel süüa. Õhtu jooksul oli mitu esitust kõikidest klassidest. Meie klassist laulis Kati laulu nimega “Talveöö” ning Matilda klaveril ja Hendrik kitarril esitasid omaloomingut. Emma esitas ka tantsu koos Martaga, mille teemaks oli kliima. Kõik klassid lunastasid jõuluvanalt ka piparkoogi korvi. Klassisiseseid kinke me sel aastal ei teinud. Annetasime terve lennuga raha heategevuseks. Direktor Ene Saar ja õppealajuhataja Tiina Talvi pidasid ka kõned. Peale kinkide lunastamist ja esituste kuulamist oli meil vaba aega. Mängisime Piret Otsa tantsulisi mänge ning tantsisime Just Dance´i. Jõulupidu oli väga tore ja meeldejääv, sest see oli siiski meie lennu viimane pidu tervikuna.

Teksti ja piltide autor: Anette

Kommenteerimine on keelatud.