33 erineva tee ühinemine

Mäletan seda päeva, kui armas 136.c lend kohtus esimest korda Harjumäel. Kõik omavahel võõrad, väikesed eksinud hinged. Oli huvitav mäng, kus meile anti üks nimi ja pidime leidma klassikaaslase selle nimega ja temaga tutvuma. Kõige pingelisem hetk sel päeval, küsisin kõikidelt tüdrukutelt, kas nende nimi on Nele, aga no ei olnud ja ma ei leidnud teda, kuni Iris ütles, et selle tüdruku nimi seal on Nele. Esimesed paar kuud olid täis tutvumist ja nimede meelde jätmist. Nii veider on mõelda, et kohtusin nende inimestega ainult kolm aastat tagasi. Mõnedega on selline side, et tundub, nagu oleksin neid teadnud terve elu. Kuigi kõigiga ma muidugi lähedane ei olnud, siis jäävad nad mulle ikkagi meelde kui armsad inimesed, kellega elasime üle need pingelised, rasked, kuid ka rõõmsad ja naeruväärseid hetki täis aastad.

Ootan juba seda päeva, kui kohtume 10 aasta pärast ja saame näha, mis meist kõigist saanud on ja kuhu me jõudnud oleme. Soovin kõigile unistuste täitumist, armastust, hingerahu, tööd, mis teeb rõõmsaks, maailma avastamist ja palju-palju maitsvat toitu! Loodan, et saate vahepeal puhata ka enne tööd ja lapsi ja kohustusi ja surma!

Kirjutasid Vivian ja Marek

Kommenteerimine on keelatud.