TÖF

TÖF ehk Teadlaste Öö festival toimus see aasta juba 12. korda! 29. septembril( kooli sünnipäeval) olid loomulikult ka Reaalkooli uksed valla huvilistele, kes tähti jahtimas, kes niisama teadmisi täiendamas. Avatud olid mitmed töötoad nagu näiteks DNA tuba. Meie klassi õpilased olid ka jagunendud teadusruumidesse. Rhea esitas oma looduse teemalist ettekannet ning Kaur tegeles robootika töötoas. Suurem osa 9.c õpilsi pesitsesid 4. korrusel geograafia töötoas õpetaja Aile Polliga. Üles oli pandud ka suursugune maavarade näitus ja filmituba. Terve õhtu vältel tormas läbi sadu mudilasi, kes määrasid kivimeid ja puhusid tuult läbi anemomeetri. Peale paaritunnist istumist ja vastuste kontrollimist jäävad need viis kivimit mõnele meist vist eluks ajaks meelde… . Lõppude lõpuks oli siiski hariv ja tore päev ning järgmine aastagi oleme kohal! Meie klassist olid abis Nele, Sirle, Kertu, Kelly, Miko, Markus, Martin Hans, Kaur ja Rhea. Allpool on paar iseloodud pilti, mis iseloomustavad sündmusi TÖF-l Tallinna Reaalkoolis.

Kirjutas Kelly.

 

Kommenteerimine on keelatud.