Reaalkool läbi meie silmade -7.klassi lõpetuseks

Me kõik oleme tulnud erinevatest koolidest. Meil kõigil on erinevad pildid koolielust… kuni selle õppeaastani, kus me kõik otsustasime jätkata oma haridusteed Tallinna Reaalkoolis. Sammhaaval, iga päevaga täiendame kõik oma ühist pilti koolielust. 12. klassi lõpuks peaks meil koos olema suur pilt kõigist mälestustest, mida me ühiselt teinud oleme ja saame seda alati oma tulevases elus lapsepõlve mälestusena lastele rääkida. Meie lapsed räägivad vanemate jutte edasi ka oma lastele ja nii edasi. Lõpuks peaksid meie mälestused olema suur meeldetuletus lahedaimast 136c klassist.

Kirjutasid Vivian ja Miko

Reaalkooli tulles tundus Reaal võõrana, kuid ajapikku me kohanesime Reaali vaimuga ja Reaali traditsioonidega. Kui Reaalis sai nädal aega käidud, tutvusime mitmete Reaalkooli kommetega ja vanade traditsioonidega. Näiteks Pudirida, Reaalihüüd ja teised traditsioonid.

Mida aeg edasi, seda paremini õppisime tundma Reaali inimesi ja Reaali üritusi. Reaalkoolis on kõik inimesed omamoodi erinevad ning kõik hoiavad kokku. Siin koolis tahavad kõik õpilased õppida ning õpetajad õpetada, mitte nad ei tee seda kohustusest. Praeguseks, mil kooliaasta lõpp hakkab lähenema, oleme me rohkem oma klassikaaslasi tundma õppinud. Meie klass on väga ühtehoidev ja osavõtlik. Meie klassis ei ole kiusamist. Reaalkoolis on väga huvitavad traditsioonid ja kombed ning õpihimulised õpilased, kes hoiavad kokku. Esimese aasta lõpuks tunneme ka meie, et kuulume Reaalkooli perekonda.

„Üks kõikide, kõik ühe eest!”

Kirjutasid Linda ja Kelli

Kommenteerimine on keelatud.