Liitklasside päev

Sõbrapäeva nädal e.stiilinädal lõppes meil hoopis eriliselt – nimelt liitklassidega s.t. kõik reedesed tunnid toimusid klassis, kuhu kuulusid 1.a, 1.b, 3.a ja 3b õpilased, igast klassist 7- 8 õpilast. Iga tundi andis erinev õpetaja. Põnevust jätkus terveks päevaks ja uusi sõpru sai ka juurde.

Meie klassi arvamused olid järgmised:

Oli hommik. Ma niimoodi ootasin, et näha , kellega ma klassis olen. Üllatus, üllatus! Peaaegu kõik lapsed olid mulle tuttavad. Mina tundsin neid ja nemad isegi mind! Mulle see küll meeldis.
Alex

Mina olin klassis nr 3 ja mul oli kolm tundi. Esimeses tunnis tuli pinginaabriga luuletust teha. Minu pinginaabri nimi oli Liina, ta käib 1.b-s. Teises tunnis tegime neljase rühmaga reklaami, see oli põnev. Kolmandas tunnis tuli rühmaga töölehti täita, kolmanda klassi omad oskasid päris palju. Pärast oli mul trenn.
See oli väga tore päev.
Heleliis

Tulime kooli nagu ikka kell 8, minu klassi number oli 4. Esimeses tunnis me tegime filmi, teises tunnis täitsime palju töölehti, kolmandas tunnis luuletust. Mulle meeldis 1.tund, sest filmi oli lahe teha.
Johann Mattias

Esimene tund oli kunst, ma arvasin, et see on raske, aga oli kerge. Tundi andis õp Reet. Kui hakkasime õppima, tegime paaristööd.Teise tundi tuli õp Aili matemaatikat õpetama. Töölehed olid rasked, aga me tegime ära. Meie rühmas olid Oskar, Tauri, Annabel ja mina ka. Kolmas tund oli reklaami tund, seda andis õp Kristel. See oli kõige lahedam.
Hugo

Tulin hommikul kooli, olin klassis nr 2. Seal oli palju 3.klassi õpilasi. Mina istusin meie Lisliga. Mulle meeldis kõige rohkem see ülesanne, kus pidi igasuguseid linnu leidma ja siis veel see, kus pidi mingit alust hoidma ja tunnetama, kuhu teine kirjutab. See oli üks vahva päev.
Liisa

Lisa kommentaar