Õpioskuste 3. voor

Õpioskuste 3. voorus pidid kõik 2.vooru jõudnud inimesed tegema näidendi ja laulu, aga see tehti rühmatööna. Kõik 2. vooru tegijad olid rühmade juhid. Kokku oli 5 rühma. Õpetaja pani paberid teistpidi ja meie juht Anett läks 2 lehte tooma ja meie näidendiks oli “Kolm põrsakest” ja laul oli “Mu koduke”. Me asusime kohe töötama. Me muutsime muinasjutu sellega ,et mu pinginaaber Joonas oli neljas põrsas ja ta oli kolme põrsakese väikevend. Mina mängisin hunti. Eva-Margareta, Joonas, Krete ja Anett olid põrsakesed. Meil tuli esinemine suht hästi välja. Pärast pidi minema üks rühm õpetaja Margiti klassi esinema minema. Kõik rühmad tõstsid kiiresti käed, aga õpetaja valis selleks meie rühma. Sealgi tuli meil esinemine hästi välja ja me olime rühmatööga väga rahul.

Lisa kommentaar