3.veerandi klassiõhtu

18 aprillil toimus klassiõhtu, mille seekord korraldasid poisid.Klassiõhtul toimus viktoriin. Viktoriini korraldasid Kristjan Kuhi ja Paul Andreas Uuetoa.Viktoriinis jagati klassi lapsed võistkondadesse. Viktoriinil oli mitu vooru ja küsimused olid erinevatest valdkondadest.Viktoriinil oli mitu vooru ja seal sai igaüks oma teadmised proovile panna, sest küsimused ei olnud lihtsad.Klassiõhtul sai juua karastusjooke, mahlu ja vett.Lisaks oli palju söödavat, nii magusat kui ka soolast.Klassiõhtul esitasid osad klassikaaslased paroodiaid tuntud lauljatest, tehes järgi järgi saadet “Su nägu kõlab tuttavalt”.Klassiõhtu sujus üldiselt ilma viperusteta, kuid jäime ajagraafikust palju maha.Kõige lõpus toimusid minu (Alfredi) korraldatud mängud.Mängisime ka pikka-nina ning nõida ja politseiniku (selle mängu õppisime draamaõpetuses).Lõpuks saigi klassiõhtu läbi ja kui pidime klassi koristama hakkama, hakkas järsku kõigil kuhugile kiire… Klassiõhtu lõppes 17.30.

Lisa kommentaar