Õppeaasta lõpetamine 07.06.2013

Viimases klassijuhatajatunnis kirjutasime mõtteid möödnud õppeaastast ja tulevasest 7. klassist.

Kokkuvõte 6. klassist:

“6. klass oli väga tore ja meeldiv. Klassikaaslased on palju kallimaks saanud ja kõik on hoolivamad. 6. klassi jooksul saime rohkem aru suurest majst ning õpetajatest. 6. klassi ekskursioon (parvematk) oli ekskursioonidest kõige lahedam.”

Mida ootame 7. klassist:

“Ootame uut klassijuhatajat, uusi teadmisi, 7.C klassi, uusi õpetajaid, kokanduse tundi, koolitoitu, uusi söögitädisid ja koristajat.”

Klassiekskursioon:

“Parvematk oli lahe, käisime ujumas, oli soe ja tore. Kõigile väga meeldis, saime ise parvedega sõita, magasime vee peal ning päevitasime. Hommikul ärkasime vara ja läksime kohe ujuma ning sai kanuudega sõita. Väga palju sai nalja.”

Lisa kommentaar