Klassijuhatajatunnid

Alates sellest aastast on meil kord nädalas klassijuhatajatund. Et kõik seniräägitu meil meeles püsiks, siis teen väikese kokkuvõtte.
Olulised asjad 5. B jaoks:
1.Ootused ja lootused
Me kirjutasime õp Karamkovale, mida me ootame sellelt õppeaastalt ning millised unistused meil seoses Suurde majja tulekuga on.
2. Klassivanem
Et klassijuhataja meile ja meie talle paremini infot saaks edastada, valisime me klassivanema ja tema asetäitja. Sellel aastal on meie klassivanemaks Betty ja asetäitjaks Killu. Nemad on ka meie laekuriteks e rahakogujateks, kui me teatripiletite vms eest tasuma peame.
3. Koolimüts
Reaalkooli kodukorra punkt 28: Reaalkoolist lugupidav õpilane kannab Reaalkooli mütsi, kui ilmastikuolud seda võimaldavad.
4. Kooli sünnipäev
29. septembril sai Reaalkool 130. aastaseks. Klassijuhatajatunnis rääkisime oma kooli ajaloost. Pärast traditsioonilist aktust sõid kõik klassid omatehtud torti. Meie suurepärase suutäie eest kandsid hoolt Hanna, Frederika, Katri Liis, Anette, Betty ja Grete.
5. Enesetutvustus
Igaüks meist kirjutas enda kohta jutu, et õpetajad selle põhjal meid paremini tundma õpiksid.
6. Sõbraabi
Reaalkooli deviis on: Üks kõigi ja kõik ühe eest. Et selle deviisi järgi samme seada, võtsime oma klassis kasutusele sõbraabi. See tähendab, et kui kaaslane vajab näiteks pärast puudumist uuest osast aru saamiseks abi, siis on kõik lahkelt nõus talle selgitusi andma.
7. Käitumisreeglid
Tuletasime ühiselt meelde, kuidas oleks kena Suures majas käituda. Me teietame õpetajaid, ei räägi täiskasvanutega üleoleval toonil, ei istu vahetunnis põrandal, ei kakle jpm.
8. Klassiõhtu
Igatsesime ka Suures majas klassiõhtut. Õp Karamkova pakkus meile klassiõhtu teemaks “Erinevad maad ja rahvad”. Jagasime klassi gruppideks ning iga meeskond tuli klassiõhtule tutvustama mõnda maad või rahvast ning näitas teistele midagi iseloomulikku valitud teema kohta.

Lisa kommentaar