Meie klassi Andrease sünnipäev LENNUJAAMAS!!

Andrease sünnipäev toimus lennujaamas. Alguses tulime kohale ja meile tulid giidideks üks mees ja naine. Kui meile olid reeglid ära seletatud läksime ruumi kus oli palju linte ja palju kotte ja muud pagasit siis vaatasime kuidas neid linte programmeeritakse ja kuidas nende sisu läbi vaadatakse. Hanna kott vaadati ka seal kontrollis läbi.Kui olime turva kontrolli läbinud jalutasime bussi ootama. kui buss tuli läks meie üks giid ära ,aga too mees ja Kertu isa jäid meiega . Bussiga sõitsime lennukiparandusse vaatama kuidas neid kontrollitakse. Sealt suundusime piirivalve helikopterite “hoidlasse”. meie ekskursioon lennujaamas lõppes. Kui olime lennujaamas keha kinnitanud sõitsime bussiga kooli kus oli meil veel liiklusõpetuse tunnid. See oli vähemalt minu jaoks  ülihuvitav! 🙂

Lisa kommentaar