Jõuluhommik vanematega 18. 12. 2007

Hommikul kogunesid emad-isad, ka mõned vanaemad-vanaisad 1. b klassi jõuluhommikule. Kontserdile tulnud vanemad ja vanavanemad nautisid küünlavalgel “jõulukohvikus” kohvi ja näksimise saatel laste etteasteid –  jõululaule, -salme, näidendit, tüdrukutel oli esituses ka üks tore tantsukava. Ilusate jõuluviiside ja kaunilt kõlavate laste lauluhäälte peale leidis ka jõulumees, olenemata lumepuudusest, tänu  tublidele põhjapõtradele, tee meie Väikese majani. Sel aastal olid päkapikud pakkinud 1. b klassi tublidele lastele üle 30 kingipaki – pakis oli raamat, igale lapsele just Tema soovitud teos. Kuidas küll päkapikud jälle nii täpselt teadsid igaühe soovi? See jääbki saladuseks… 😉 

1. b klass – olite super vaprad ja tublid! 🙂
Suured, suured tänud õpetaja Theale ja õpetaja Kaile abi eest!

Lisa kommentaar