“Esimene koolipäev” 01.09.2007

Esimene koolipäev oli täis suurt põnevust, ärevust ja veidi hirmu. Hirmu aitasid imehästi leevendada Meie kooli abituriendid, kes uusi koolijütse sooja ja sõbraliku suhtumisega julgustasid, abistasid, meeldiva ja turvalise õhkkonna lõid, tutvustasid uue koolimajaga ja aitasid õigel ajal jõuda esimesele pidulikule aktusele.

Kuulasime direktori tervituskõnet, seejärel kutsus klassijuhataja meid kõiki nimepidi ükshaaval lava ette, kus direktor meie kätt surus, esimese aabitsa andis ning toredat ja teadmiste rohket kooliteed soovis.

Sellega ei olnud päev veel lõppenud. Saime peale aktust Reaali Poisi juures pähe oma koolimütsid, mida kindlasti aastaid uhkusega kanname. Toimusid ka esimesed põnevad koolitunnid – keemia, füüsika, aabitsa tund.

Edasi jätkus päev pere keskel.

Nüüd olengi päris koolilaps! 🙂

Lisa kommentaar