KuutsemÀgi

Sellel aastal kĂ€isime jĂ€llegi talvel KuutsemĂ€el suusatamas. Seekord kĂ€isime jĂ€lle koos 6da klassiga. Reisile startisime kooli eest kell 8. Bussi sĂ”it oli ĂŒpris igav, pidi palju istuma, aga noh sellise seltskonnaga mis see sĂ”it Ă€ra ei ole, tegelikult oli lĂ”bus. JĂ”udsime KuutsemĂ€ele umbes 11. Saime toad kĂ€tte, panime asjad tuppa ja tormasime mĂ€ele. Terve pĂ€eva olime mĂ€el, vahepeal kĂ€isime söömas lĂ”unat ja jĂ€lle tagasi mĂ€gedele. Õhtupoole lĂ€ksime köökidesse ise sĂŒĂŒa tegema ning sĂ”ime Ă”htust ja nagu alati on kuutsemĂ€e ajal Kristoferi sĂŒnnipĂ€ev, sĂ”ime kooki ja laulsime sĂŒnnipĂ€eva laulu talle. Seekord kahjuks saunas ei kĂ€inud, aga Ă”htu oli siiski tore. Olime erinevates tubades ja niisama rÀÀkisime. Paljud jĂ€id ĂŒsna vara magama. Siis avanes meil vĂ”imalus ka pasteerida 😀 LĂ”puks lĂ€ksid kĂ”ik magama. Hommikul oli vara Ă€rkamine. SĂ”ime hommikust ja jĂ€llegi panime riided selga ja lĂ€ksime mĂ€ele. SĂ”itsime poole pĂ€evani, seejĂ€rel lĂ€ksime asju kokku panema ja sĂ€ttisime bussile. JĂ”udsime ĂŒpris hilja koju. KokkuvĂ”ttes oli vĂ€ga tore reis. Usun, et kĂ€igile meeldis 🙂dscn1569

Kommenteerimine on keelatud.