KadriÔhtu

24. novembri Ă”htul oli meie koolis KadriĂ”htu, mille korraldasid teatriringi Ă”pilased. Esines 4 klassi – viiendikud ja kuuendikud. Teemad olid “Pipi Pikksukk ja 3 pĂ”rsakest”; “Lumivalgke ja 7 Kalevipoega”; “PunamĂŒtsike” ja meile sattus teema “Lumivalgeke ja 30 aastat hiljem”. 6.a klassi nĂ€idendis oli Lumivalgeke koos Printsiga lossis. Nad jĂ”id noorus aleksiiri, kuid Ă€kki tuli talle Lumivalgekesele meelde 7 pöialpoissining ta mĂ”tles, et peaks neid kĂŒlastama. Pöialpoiste ukse juures kohtab ta aga hoopiski teisest muinasjutust pĂ€rit Pöialliisi, kes olevat Doktori naine. KĂ”ik joovad Ă€ra noorus aleksiiri v.a Toriseja. “Mina ei joo seda löga!” ĂŒtles ta. Öösel tekkis Torisejal aga janu ja kuna ta oli pime, ei nĂ€inud pöialpoiss, et see magus jook on seesama noorus aliksiir. Hommikul satub ĂŒlejÀÀnud majarahvas paanikasse, sest Vana ja pimeda alati toriseva pöialpoisi asemel olamas rÔÔmsalt pisike imik. Pöialliisi teatas, et ta ema rÀÀkis talle lillast seenest, kes teeb olendeid vanemaks. KĂ”ik lĂ€ksid seda sent otsima, kuid kui see oli leitud, tahtis too pĂ”geneda. LĂ”puks sai Toriseja seenest ampsu ja kĂ”ik olid mitte liiga vanad, ega mitte liiga noored. Selle etendusega saime me neljanda koha neljast. 😀

Kommenteerimine on keelatud.