Klassiõhtu

Oktoobris toimus meie klassil klassiõhtu. Klassiõhtu ei olnud koolis, vaid Georgi juures. Teemaks oli meil kaksikud ja kolmikud. Klassikas algas kell 19.00 ja kestis kunin 10.00 järgmiseni päevani ehk klassiõhtu oli ööbimisega! Klassiõhtu alguses kogunesid tüdrukud kööki ja hakkasid seal toimetama niikaua kuni poisid segasid tüdrukuid 😀 . Kui laud oli söögiga kaetud hakkasime me sööma. Need kes olid ära söönud mängisid Wii’d. Kui oli kindel, et kõik sõid ära läksime me õue jalkat mängima. Varsti tüdrukud tüdinesid sellest ja nurusid poiste ja tüdrukute vahelist kulli (kui kõik tüdrukud olid kullid poisid põgenesid ja vastupidi). Pärast mängisime kettikulli. Pärast õues mängimist, väsinuna ja külmadena, läksime tagasi sisse ja nüüd oli meil vaja valmistada häält, sest kavas oli ka teha karaoke võistlused! Osalesid Ingel, Robin, Kristofer, Rina, Georg, Georgi vend, Paula, Sass, Sebastian ja Cristina, Eliise, Johanna, Rebecca olid neljakesti, sest nagu nad mainisid nad ei oska laulda :(. Loomulikult võitis Ingel. Pärast seda paljud asusid otsima endale magamiskoha: mõned läksid sauna, mõned läksid alla korrusele. Keegi veel muidugi ei läinud magama, sest ööbimisega klassiõhtu jaoks oli see veel liiga vara. Loetlen mõned tegevused millega keegi tegeles: pudel (tõde või tegu), karaoke, wii, pokker, male. Kui õpetaja ja Georgi isa olid meie kisast väsinud saatsid nad meid magama. Siiski keegi ei maganud: allkorrusel magajad mängisid ikka veel pokkerit, kaks rahuliku mängisid malet ja saunas ööbijad lobisesid ning pasteerisid neid kes jäid magama! 😀 Hommikul me juba nii hullult ei pidutsenud, sest olime väga väsinud, aga siiski olime rõõmsad. Kokkuvõttes klassiõhtu oli väga äge!

Pildid : Cristina

1 kommentaar - “Klassiõhtu”

  1. Paula Ütleb:

    Mul on kahju,et ma ei saanud seal öösel olla!