SPORDIPÄEV

12. septembril oli 2.-4. klasside spordipäev. Päev algas soojendusharjutuste ja sörkjooksuga kooli staadionil. Seejäerle moodustasine paralleelklassiga segavõistkonnad ning algasid vallatud teatemaängud. Teatevõistluse võitjaks jäi sport, isegi Reaali Vaim lippas kaasa – fotograaf on ta mõnele pildile püüdnud. Peale väikest kehakinnitust ja ilma vingerpusse jooksime 500 m aja peale. kuna ilm ei suutnud meie jooksmise ajaks otsustada, kas lasta vihmal sadada või hoopis päikesel paista, jäime kooli staadionile.

Meie klassi parimad

tüdrukud                              poisid

1) Eliise Koitla                               1) Aleksander Kivimägi

2) Linda Liis Arpo                         2) Robert Kuks

3) Cristina Land                             3) Aimar Aik Meltsa         

 

Peale mõõdu võtmist 500 m jooksus, suundusime Tallinna vanalinna orienteeruma. Igaüks sai õpetajalt linna plaani koos ülesannetega. Jagunesime 5-liikmelisteks rühmadeks ning asusime ülesandeid täitma. Õpetaja ootas meid Raekoja platsil – et abivajajad ta üles leiaksid ning et kõigil silm peal hoida – sest vahepeal tuli mõnele küsimusele vastamiseks ka Raekoja platsi külastada. Peaaegu kõik rühmad jõudsid kõigile küsimustele vastused leida, ainult ühele rühmale jäi aega väheks.

Spordipäeva lõpetas meie klass lõdvestava ujumisega Inglise Kolledži ujulas. Päev oli väsitav, kuid õhtuks olid kõigil keredes mõnus rammestus.

Kommenteerimine on keelatud.