Paides käik

Kui me Paidesse jõudsime, tormasid kõik bussist välja linnusevaremete poole. Vallitornis oli kohvik, kuid tornile olid lindid ümber tõmmatud ja sinna sisse ei pääsenud. Suurte varemete peal meeldis kõigile turnida ja aukudest läbi pugeda. Seal tegid mõned õpilased teistest pilte. Varemete juures oli ka laululava. Õpetaja soovis, et keegi teeks meist pilti siis, kui me kõik koos õhku hüppame. Osad õpilased proovisidki pilti teha, aga see oli päris raske, kuna pilti tehti kas liiga hilja või hüppasime meie liiga hilja õhku. Lõpuks õnnestus hea pilt saada ja me hakkasime vaikselt bussi poole minema. Seal andis õpetaja meile saiad. Mõned ei soovinud saia ja jäid bussi. Kui kõik olid ära söönud oligi aeg hakata Tallinna poole sõitma.

Ilusat suvevaheaega kõigile!

Liisa Sakerman

Lisa kommentaar