Jutuvõistlus “Minu kilplaslik päev” võib alata!!!

Kuigi mulle saabus kõigest 21 kirja, panen siiski 5 meie klassi parimat juttu üles. Jutud ei mahtunud kõik ühe pealkirja alla, seetõttu on jutud ka järgnevas postituses. Ma ei ole parandanud kirjavigu, ega teinud mingeid muutusi tekstides, sest kõigil on ju oma nn. autoriõigused…

Roberta jutt:

Minu kilplaslik päev oli selline, et ma ärkasin hommikul üles ja läksin kööki nõusid pesema, et hommikut süüa. Pesin ja pesin kuni kuulsin lurtsatust ja vaatasin, et põrand on vett täis ja tuleb juurdegi ning kraan oli ka vett täis. Arvasin, et ilmselt on torus ummistus. Kutsusin torumehed ja nemad ütlesid, et torud on seest täiesti puhtad. Olin meeleheitel. Istusin tunde ja tunde ja mõtlesin mida teha. Korteri põrand oli üleni vett täis. Lõpuks mõtlesin, et pesen vähemalt nõud ära. Kui ma olin nõud ära pestnud, oli kraanikauss tühi, kui vesi välja arvata. Siis aga jäin ma kraanikaussi jõllitama nagu näeksin sellist asja esimest korda. Kui ma mõistusele tulin, siis tõmbasin ma kraanikausi väljavoolu kohast korgi välja.

Berdi jutt:

Üks kord oli meil kooli vaja kaasa võtta pilt oma koduloomast. Ma tegin enda kassist pildi ja laadisin selle arvutisse. Kui ma selle välja proovisin printida, tuli see välja must-valgena.Ma proovisin leida, mis viga on, aga ma ei leidnud kuskilt viga. Lõpuks läksin ma poodi ja ostsin uue värvilise tindi kaardi. Kui see oli ära vahetatud, proovisin ma seda uuesti välja printida. Kuid ikka olid prinditud pildid must-valged. Lõpuks leidsin ma, et mul oli printeri seadetest pandud peale must-valge printimine.

 

1 kommentaar - “Jutuvõistlus “Minu kilplaslik päev” võib alata!!!”

  1. Piret Järvela Ütleb:

    Roberta, Sinu jutt on pisut segasevõitu, kirjavhemärke on ka puudu, kuid kilplasliikust selles on.
    Bert, Sinu jutt on praeguaegsest kilplaslikkusest, mida tehnikaajastul ikka ette tuleb.

Lisa kommentaar