KUS OLED, ME SASSSS?

PEAN KURBUSEGA TÕDEMA, ET TÄNANE KOOLIPÄEV EI OLNUD TÄISVÄÄRTUSLIK, sest puudus meie klassi kuningas ja ühtlasi klassivanem- SASSSS! 🙁

SASSI KOHT

Pingis, kus muidu istuks SASSS, valitses täielik tühjus ja selle täitmata pingi karjuv kurbus mõjutas ka tervet klassi. Ning osa jäi ka igavuse, väismuse ja kurbuse mõjul suisa magama. Järgnevalt paar asitõendit:

ROGER

GEORG, MARTEN, ANDRES

HEIKI

EVA

Siis otsustasime minna vetsu, sealsest haisust hoolimata, aknast vaatama, et ehk on kaugelt näha SASSI kooli poole sammumas, kuid kuna SASSI silmapiiril ei olnud, siis kasvatas Laura end suure tahtejõu abil pikemaks, et silmapiiri laiendada. Järgnes vaid pettumus- SASS oli kadunud kui tuhk tinna.

LAURA SASSI OTSIMAS

Kallis SASS, tule ikka ruttu kooli, sest me ootame sind! (levimas on kuulujutud, et SASS olevat hoopis Venemaale pagenud..)

Aga nüüd väheke teistel teemadel kõneldes- täna oli lisaks muusika kontrolltööle ka keemia kontrolltöö! Loodame, et kõik saavad ikka arvestusväärsed hinded ja hoiame ka pöialt neile neljale inimesele, kes matemaatika töö kahe said- et nad need kahed nüüd ikka ilusasti headeks hinneteks saaksid parandatud!

Tänase päeva kohta võib siis ju veel vähemalt nii palju ära märkida, et lisaks teistele käis ka Roger täna vene keeles juttu “Моя квартира” vastamas. Tubli oled, Roger! 🙂

ROGER VENE KEELE TUNNIS

Kommenteerimine on keelatud.