KUS OLED, ME SASSSS?

PEAN KURBUSEGA TÕDEMA, ET TÄNANE KOOLIPÄEV EI OLNUD TÄISVÄÄRTUSLIK, sest puudus meie klassi kuningas ja ĂŒhtlasi klassivanem- SASSSS! 🙁

SASSI KOHT

Pingis, kus muidu istuks SASSS, valitses tĂ€ielik tĂŒhjus ja selle tĂ€itmata pingi karjuv kurbus mĂ”jutas ka tervet klassi. Ning osa jĂ€i ka igavuse, vĂ€ismuse ja kurbuse mĂ”jul suisa magama. JĂ€rgnevalt paar asitĂ”endit:

ROGER

GEORG, MARTEN, ANDRES

HEIKI

EVA

Siis otsustasime minna vetsu, sealsest haisust hoolimata, aknast vaatama, et ehk on kaugelt nÀha SASSI kooli poole sammumas, kuid kuna SASSI silmapiiril ei olnud, siis kasvatas Laura end suure tahtejÔu abil pikemaks, et silmapiiri laiendada. JÀrgnes vaid pettumus- SASS oli kadunud kui tuhk tinna.

LAURA SASSI OTSIMAS

Kallis SASS, tule ikka ruttu kooli, sest me ootame sind! (levimas on kuulujutud, et SASS olevat hoopis Venemaale pagenud..)

Aga nĂŒĂŒd vĂ€heke teistel teemadel kĂ”neldes- tĂ€na oli lisaks muusika kontrolltööle ka keemia kontrolltöö! Loodame, et kĂ”ik saavad ikka arvestusvÀÀrsed hinded ja hoiame ka pöialt neile neljale inimesele, kes matemaatika töö kahe said- et nad need kahed nĂŒĂŒd ikka ilusasti headeks hinneteks saaksid parandatud!

TĂ€nase pĂ€eva kohta vĂ”ib siis ju veel vĂ€hemalt nii palju Ă€ra mĂ€rkida, et lisaks teistele kĂ€is ka Roger tĂ€na vene keeles juttu “ĐœĐŸŃ ĐșĐČартора” vastamas. Tubli oled, Roger! 🙂

ROGER VENE KEELE TUNNIS

Kommenteerimine on keelatud.