24. NOVEMBER 2010

KOOL HOMMIKUL

Lumi on väga kiirelt maha tulnud ja täna hommikulgi tuiskas niimoodi, et nii mõnigi inimene ei oleks kooli sellises ilmas tähele pannud ja sellele näiteks otsa kõndinud. Kuid reaalikad on tugeva tahtejõuga ja leiavad iga päev tee kooli– eriti siis kui ees on ootamas matemaatikaolĂĽmpiaad.

Ja kuna meie klass on paksult täis tarku inimesi, siis jäi klass vägagi vaikseks, kui olümpiaadilapsed olid olümpiaadile läinud.

AJALOO TUNNIS

Tunnid jätkusid väheste inimestega, kuid lõbus oli sellegipoolest, sest põhilised naljaninad otsustasid siiski tundide kasuks.

Siis läksime sööma. Tundus, et tänane söök maitses kõigile kuidagi eriti palju, või oli see lihtsalt tingitud väga tĂĽhjast kõhust, nagu meie klassile omane– seda ei saa me kunagi teada.

SARAH SĂ–Ă–MAS

AILE EINESTAMAS

BRIT TOITU MEKKIMAS

MIINA LĂ•UNATAMAS

ALEX Ă•GIMAS

Kuid mis koolipäev see on, kui vähemalt kolm korda puhvetis ei käi?

PUHVETIS

Ning täna oli puhvetis väga eriline päev– nimelt oli menĂĽĂĽsse lisandunud uus pakkumine. MĂĽĂĽdi 9.c klassi õpilast, kuid kuna toode alles nii uus oli, ei olnud puhvetitädi osanud veel hinda määrata.

MENÜÜ

Puhvetis kasutasime ĂĽhte reaalikate lemmikvalemitest :

LEMMIKVALEM

Hiljem oli meil ka 9.b klassiga ĂĽhine tund- eesti keel, kus tegime muinasjutu “Suur Peeter ja Väike Peeter” põhjal näidendit. Ka fĂĽĂĽsikas hiilgasid inimesed imeliste valemitega.

FÜÜSIKA TUND

Oli ka planeeritud tänasesse päeva ka kolmas matemaatika, kuid õnneks jäi see ära ja kallid õpilased said koju ajusid puhkama minna, et homme jälle rõõmsalt kooli poole oma sammud seada ja ära teha keemia kontrolltöö.

Lõbusaks vahepalaks, sai koolipäeva lõpu tähistamiseks ka lõbusõitu teha.

JĂ„Ă„RADA

4 kommentaari - “24. NOVEMBER 2010”

  1. maidu Ütleb:

    Tervist!;)
    Kes teie ajaveebi peatoimetaja? Kes on selle viimasel ajal aktiivseks muutnud?:)

  2. 129.a Ütleb:

    Tere-tere.
    Eks see ikka mina, Miina, olen.
    on mingi põhjus ka..või niisama huvi pärast?:)

  3. maidu Ütleb:

    Huvi pärast ikka;)
    Väga chill, jätkake samas vaimus!

  4. 129.a Ütleb:

    tänud, tänud:)