Klassihommik: Segasummasuvila!

Esimese perioodi viimasel p├Ąeval korraldasime klassiga uhke peo. Premeerisime end selle eest, et oleme niiv├Árd tublid ja s├╝dikad koolilapsed olnud. Peo pealkirjaks sobib h├Ąsti “Segasummasuvila”, sest kokku said nii raamatute tegelased, loomad kui ka erinevate elukutsete esindajad! Peol sai m├Ąngida, tantsida, ├╝ksteisele kirju kirjutada ning mis k├Áige olulisem – s├╝├╝a! (Lapsesuu). Meil k├Ąis ka kaks ├╝llatusesinejat: kooli├Áde, kes ├Ápetas meile, kuidas k├Ąsi pesta ning 1.a klassi ├Ápilane, kes meile raamatut luges. Meie klassist k├Ąis Lui samal ajal 1.a klassile “Sipsikut” lugema. K├╝ll see ├Ánnestus tal h├Ąsti! ├ťhtlasi oli t├Ąna ├Ápetaja Delis meiega viimast korda. ├ťtlesime talle ait├Ąh ning saatsime ta heade soovidega tagasi ├╝likooli, sest h├Ąid ja tarku ├Ápetajaid on meil alati vaja! Pidu oli l├Ábus ja k├Áik lahkusid r├Á├Ámsatena. N├╝├╝d j├Ą├Ąb ainult ├╝le h├╝├╝da HURRAAA, sest k├Ąes on ju VAHEAEG!

Kommenteerimine on keelatud.