Lend 147b alustab!

Aeg lendab kiiresti ning juba ongi esimene koolikuu möödas. Oleme omavahel sõpradeks saanud ning üksteist vaikselt tundma õppinud. Meie klassis õpivad väga targad, lahked ja head lapsed, nii ütlevad kõik õpetajad! Ja nagu headel lastel ikka, siis ka meil on mitu nime. Meile võib öelda lend 147b ja ka 1.b klass. Igal juhul oleme meie sel aastal Reaalkooli pesamunad.
Esimese kuu jooksul oleme teinud palju! Pärast 1. septembri aktust pidasime kohe ka spordipäeva. Käisime Hirve pargis jooksmas ning võitsime lausa 4 medalit! Oleme üks väga sportlik klass, see on selge. Tähistasime ka Reaalkooli 139. sünnipäeva, kus saime kõik koos lõbusasti staadionil jäätist süüa. Samuti käis Maidu isa Taavi meile oma koolimälestustest rääkimas, sest ka tema õppis Reaalkoolis.. Lihtsalt natukene varem kui meie. Oma algklasside mälestustest rääkisid ka 5. klassi õpilased, kes enne meie õpetajaga, õp Jaanikaga, õppisid. Nad panid meile südamele, mida teha ja mida kindlasti mitte teha. Septembris korraldasime koolihoovis uhke seenenäituse ning käisime ka ise Loodusmuuseumis seeni uurimas. Lisaks käis meile seente salaelu tutvustamas Suure maja õpetaja Erkki Otsman. Küll see oli põnev! Kui seened selgeks said, käisime Lembitu pargis puid ja lehti uurimas. Nüüd peame ise erinevaid lehti korjama ja kuivatama, et me kõik ühe põneva ja korraliku leheraamatu kokku saaksime! See on 1. klassi üks suuremaid töid R-õppes. Kuna Teadlaste ööd sel aastal ei toimunud, siis pidasime meie Teadlaste päeva. Meie tegime sel päeval teadusviktoriini ja vaatasime lühifilmi eelmiste aasta OHHOO-päevast, mis ka meid kevadel loodetavasti ees ootab. Teadusele pöörati tähelepanu ka õpetajate päeval, kui esimest tundi andsid meile abituriendid, kes meile erinevaid katseid näitasid. Meie tunniplaanis on ka põnev MÕK-tund. Nendes tundides oleme koos paralleelklassiga erinevaid tegevusi teinud. Näiteks tutvumisbingot mänginud, nutikusülesandeid lahendanud ja Reaalkooli plakateid meisterdanud. Tundub, et see on tund, mis meeldib kõigile lastele!
Peagi ootavad meid ees kinokülastus, klassihommik ja politseitund, aga neist juba meie järgmises postituses! Seni vaata pilte meie senistest tegemistest! Mõnusat vaatamist!

Meie õpetaja 1. septembril imelise lillesülemiga.

Spordipäeva kangelased!

Kunstitunnid ja MĂ•K-tunnid

Seenemaailmaga tutvumas

REAAL 139! PUM-TĹ IGA-PUM!

Leheraamatuks teadmisi ammutamas

Õpetajate päev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommenteerimine on keelatud.