Märgipidu

13. novembril toimus Tallinna Reaalkooli 143. lennu põhikooli märgiaktus. Samal päeval tähistas ka Reaali Poiss oma 96. sünnipäeva.

Aktus algas õues, Reaali Poisi juures, kuhu liikusime Pudireas. Ilm oli küll vihmane, kuid see meid ei häirind ning kõigil oli naeratus näol. Poisi juures pidas kõnet meie lennukaaslane 8.a klassist. Pärast kõnet suundusime kõik koos aulasse, kus pidas direktriss Ene Saar kõne, õppelajuhataja ning klassijuhatajad jagasid märke ning lennukaaslased esitasid ka toredaid muusikaliseid vahepalasid. Samuti pidas kõnet meie klassivend Erik. Kui märgid kätte saadud aitasime üksteisel need uhkelt rinda panna ning kõlas ka esmakordselt “Põhikooli märgilaul”, mis oli kirjutatud just põhikooli märgiaktuse jaoks. Laulu sõnad koostas 8.a ning sõnadele viisi lõi meie klassiõde Liisa.

Aktuse lõppedes tegime klassipildi ja ühispildi ning suundusime alla sööklasse, kus sõime kõik koos torti. Peale seda mängisime klassijuhatajate poolt valmistatud kahooti ning tantsisime koos traditsioonilisi tantse. Pidu jätkus ühise “diskoga”, kus kõlasid klasside poolt valitud laulud.

Oli väga tore õhtu ning meie klass kannab edaspidi uhkusega Reaalkooli rinnamärke.

Pildid tegi Mihkel Paumverk

Kommenteerimine on keelatud.